Oj hösten kom fort.

Ännu en mycket vacker dag med solsken men ändå ingen värme.
Blev en go skogspromenad med tjejerna då de fick röja av sig alla tre, tyvärr vågar jag inte låta Sota röja för mycket, då hon har blivit sämre i sitt bakben... känns som många dagar innan vi ska till veterinären.. men det är inte bara bara att ta en tid hos en specialist.
Lava & Helga lekte som vanligt bra i hop utan att ta "död" på varandra, de är så roliga låter och brummar..



Men jag reagerade på att oj vad allt hade förändrats på bara några dagar.. känns inte som om jag hinner med allt innan hösten är här.
Men underbart var det som alltid.. tråkigt nog så gick vi inte så långt då mor var med, hon har gjort något med sitt ben.. ja hon med och då fick jag korta ner promenaden...



Nästa månad ska jag ner till Ullared dax att få hösten och en del vinter saker avklarade, tur är ju att vi inte ger varandra julklappar, barnen får men resterande blir utan och barnen vet jag redan vad de vill ha.. Filmer och pengar... enkelt och smidigt.
Men det mesta som ska handlas är till mig och hundarna.. gott att få det klart.. ska se om jag kan hitta en ny hundjacka.


Kommentarer
Postat av: Mia Sjödahl

Hej Sanna.

Så otroligt fina bilder du tar på natur o ch dina hundar. Jag tycker det är lika spännande att logga in på din blogg för att se om det finns nåt nytt. Du skriver så roligt osså till bilderna att man sitter o småskrattar här hemma. Jag håller med dig. Visst går årstiderna väldigt fort. Man hinner inte med. Här nere i helsingborg börjar löven att skifta färg och båtarna gungar rejält nu.

mvh

Mia Sjödahl

2010-09-07 @ 22:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0